Algemene voorwaarden/copyright

Alle fotografie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat het niet toegestaan is om foto’s te kopiëren dan wel te gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker. Door foto’s zonder toestemming te downloaden en weer te publiceren overtreedt u de auteurswet en bent u strafbaar. Dat geldt ook voor artiesten zelf. Evenmin is het gebruik van de teksten of reviews toegestaan. Deze zijn ook auteursrechtelijk beschermd.

De eigenaar van Jazzphotography Holland is niet aansprakelijk voor foute links of foutieve informatie aangeleverd door derden. Wanneer fotografen hun werk aanleveren dient dit altijd voorzien te zijn van copyright. De aanwezigheid van deze copyright melding is geen verantwoordelijkheid van Jazzphotography Holland. Wel zal er worden gezorgd voor naamsvermelding.

Jazzphotography Holland gaat vertrouwelijk om met uw informatie. Aangeleverde informatie zal nooit verstrekt worden aan derden.

Op artikelen en op foto’s op deze website kan worden gereageerd. Wel zal elke reactie worden gefilterd op spam en op gepast taalgebruik. Ook dient een reactie respectvol te zijn voor de schrijver of de fotograaf. Het is toegestaan om pagina’s van Jazzphotography Holland te delen met derden via Facebook, Pinterest etc. Graag zelfs.