25.02.2015 Binnenkort is het weer Jazz Maastricht. Eerst op 7 maart aanstaande is er een mini festival in de Ainsi zaal van het Theater aan het Vrijthof. Hier treden oa op: Julia Biel (uitstekende zangeres/pianiste), het Yuri Honing kwartet met een akoestische versie en de Big Band van het conservatorium uit Maastricht met de meer dan uitstekende Bert Joris.

Prins Claus Conservatorium en Yuri Honing
Yuri Honing

Op 21 maart vindt dan het grotere festival plaats met als grootste namen: Mulatu Astatke, Christina Branco en Craig Taborn. Dit keer ook in het Theater aan het Vrijthof, maar dan in de Bourbon Street zaal. Voor een volledig programma kijk op de website: Jazz Maastricht of klik op de data hierboven. Kaarten zijn te bestellen via:

Theater aan het Vrijthof 21-3

Theater aan het Vrijthof 7-3

Wilt u een passe-partout dan kan dit hier: passe-partout beide dagen