Naast het bekende Gent Jazz festival is Gent sinds dit jaar ook een prachtige club rijker; de Gent Jazz Club. De Gent Jazz Club is gevestigd in het Belfort restaurant in het hartje van Gent en zou kunnen worden vergeleken met bijvoorbeeld de Northsea Jazzclub in Amsterdam waar ook een mooie combinatie tussen heerlijk eten en genieten van prachtige jazz mogelijk is. De komende tijd staan er mooie concerten op het programma zoals het concert van Tuur Florizoone, Jörg Brinkmann en Eric Vloeimans (project Oliver’s cinema) op maandag 30 september as. Verder valt er nog te genieten van:

14 oktober:     Mathias Eick 5tet
4 november:   Miguel Zenón Quartet
18 november:  Zara McFarlane
9 december:   Tineke Postma Quartet 

Kom regelmatig terug op deze site voor beelden en een recensie.

Meer informatie over en kaarten voor as maandag zijn te vinden op:

http://www.gentjazz.com/nl/archief/olivers-cinema-tuur-florizoone-eric-vloeimans-jorg-brinkmann/

alsmede informatie over de daarna volgende concerten.

Eric Vloeimans
Eric Vloeimans