10.7.2013. Een heerlijke zomeravond en wat hoort daar dan bij? Prachtige muziek! Café Luden in Den Haag kiest hiervoor dan niet voor een cd verzameling maar organiseert op de dinsdagavond dan gewoon een livesessie met jazzmuzikanten. In dit geval was Deborah J. Carter aan de beurt samen met pianist Leo Bouwmeester. De rest van haar kwartet was er niet bij.  Deze van oorsprong Amerikaanse zangeres heeft op vele grote jazzfestivals gespeeld en treedt nog steeds wereldwijd op. Het was dan ook uniek haar te horen zingen in deze setting. Ondersteund door het prima pianospel van Leo Bouwmeester zong ze het deel waar ik bij aanwezig was vooral zomerse en dus ook Braziliaanse nummers. Maar ook “All of me” en “Don’t let me be the lonely”. Terecht zat het terras vol. Goed initiatief van Luden in Den Haag.