Met een optreden van Jim Hall en Scot Colley werd de 2e avond van Gent Jazz 2012 afgesloten. Een optreden dat past in de stijl van de eerdere optredens. Dag 2 van Gent Jazz was een dag voor fijnproevers. Geen spectaculaire visuele actie, minder artiesten maar meer musici. Mensen die lieten horen hun instrument perfect te beheersen. De prachtige stem en vooral de variatie in toonhoogten van Gretchen Parlato, het meeslepende pianospel van Brad Mehldau en de absolute meester van de jazzgitaar Jim Hall. En het publiek ? Op het terrein was het niet heel erg druk (vanwege waarschijnlijk het kwakkelweer van vrijdag 6 juli) in de tent zaten mensen adembenemend te luisteren naar bijzondere muziek, maar wel voor fijnproevers. Grote naam Wayne Shorter zal vandaag (7-7-2012) meer mensen trekken naar het sfeervolle terrein van Gent Jazz, zoveel is zeker… meer over Gent Jazz op www.femuz.nl